torsdag, november 03, 2011

Lite bloggtrött just nu...

..men annars rullar det på, första dagen på långledigheten och man har hunnit slutföra de tre första punkterna på att-göra-listan redan före lunch. Nu är det bara att fortsätta beta av alla "AO" innan vintern kommer.

Istället för att sitta och öda tid på att formulera ytterligare ett inlägg om de så fantastiska nya moderaterna så besparar jag mig lite arbete genom att lyfta fram en anonym kommentar:

"Halkade" in på repris på Agenda. Höll på att svimma när jag såg landsfadern tala om hur "vi har jobbat hårt i det här landet för att under årtionden bygga upp en välfärd som kommer alla till del. Vi tror på jämlikhet och rättvisa och vi har rejäla skyddsnät för att stödja människor som hamnar snett och människor som vågar. Det är de idéer som byggt Sverige, det är de idéer som vi gjort till våra".
Jag höll på att kräkas. Har den mannen inte någon som helst skam i kroppen? Han är ju ledare för den regering som förstört välfärden och tagit bort skyddsnäten.... Många människor i Sverige håller på att gå under p.g.a. den politik han och hans parti för.
Den tiondel av befolkningen som tjänar mest har fått en 50-procentig inkomstökning, medan den tiondel som tjänar minst (och ofta har de tyngsta jobben) bara har fått en 5-procentig inkomstökning. Sen är det ju många som inte fått nån inkomstökning alls utan en kraftig minskning av inkomsten. En skamlig politik är vad har för. Och så står han och babblar om välfärd, jämlikhet, skyddsnät och rättvisa........

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer: