torsdag, september 30, 2010

Förändringsarbete

Just nu pågår det lite förändringsarbete med bloggens design. Förhoppningsvis blir resultatet förutom förändrat utseende även en förbättrad funktionalitet.

6 kommentarer:

///MS sa...

Förbättrad funktionalitet - Innebär det att inlagorna blir mer regeringsvänliga???

:)))

iZac sa...

Skulle tro att något script, som för mig iaf slöar ner sidan, förpassas till papperskorgen... :)

Anonym sa...

Jag upplever bloggen som snabbare nu, tyckte det gick lite segt tidigare att ladda upp sidan. Den är mer lättläst nu också.

/Frazze

Kråksimuleraren sa...

Det som slöade ned tidigare var ju kartan med Stockholmskommuner som hade gjort något, den ligger ju inte på första sidan längre så redan där fick du en förbättring.
Annars, regeringvänligt är väl ingen förbättrad funktionalitet, snarare en anpassning till det allmänt fördummande läget i samhället!

Knapsu sa...

MS: He-he! Nä du, den här bloggen kommer alltid att kritisera makten. Synd bara att inte svenska folket röstade fram en rödgrön regering så att man fick skifta måltavla. Nu blir det ju fyra år till med samma gnäll på samma regering. Lite tjatigt. :-(

Kråksimuleraren har rätt, det var kartan som slöade ner bloggen. Sedan plockade jag bort spindeln också.

Anledningen till att jag ändrar är för att få bredare kolumn för inläggen, detta för att slippa att videor klipps av i högerkanten. I den tidigare mallen, som jag tyckte var mera stilren, gick det inte att ändra bredden.

Bert sa...

Tänk om även jag skulle slå till och disajna om min egen blogg. .... Förstår bara inte hur jag ska få tid till det.