fredag, september 17, 2010

Jag har dragit mitt strå till stacken

Jag har dragit mitt strå till stacken. Jag har tagit debatten ute i samhället, jag har debatterat på min arbetsplats, jag har tagit debatten med borgerliga sympatisörer, jag har tagit debatten med Sverigedemokrater, jag har bloggat om den för landet så skadliga politik som regeringen Reinfeldt bedriver och slutligen så har jag också varit och röstat.

Jag har dragit mitt strå till stacken när det gäller att få bort regeringen Reinfeldt.

Nu är det er tur!

Den 19/9 skall ni bestämma er för vilka som skall leda landet. De som säger sig vara ett parti för arbetare, samtidigt som deras politik endast gynnar ett fåtal, eller de som för en politik som gynnar folkflertalet. De som vill förvalta våra gemensamma tillgångar eller de som vill sälja ut snart sagt allt som vi äger gemensamt. Vad de borgerliga gör är att faktiskt erkänna att de inte klarar av att förvalta samhället. De erkänner sina tillkortakommanden rakt ut när de säger att privata intressen är bättre skickade att driva offentligt finansierade verksamheter.

Rösta på de som byggde upp välfärdssamhället! Ingen högersympatisör kan påstå att det var högern som byggde det. Högern har istället hela tiden försökt ifrågasätta välfärdssamhällets själva fundament, det vill säga skatterna och rätten till hjälp för den som är svag. För högern vill aldrig acceptera att någon skulle kunna vara svag. För högern är svaghet något fult.


Ännu en moderat som fått nog och hoppar av:

"- Det här är det största systemfelet jag någonsin sett. Rättssäkerheten är satt ur spel.Regeringens mål att sänka sjuktalet har lett till att de använder vilka medel som helst. De som är sjuka blir kränkande behandlade och döljs så att ingen ser vad som verkligen pågår...
...- Jag är moderat men jag kan inte försvara ett parti som tar bort vår trygghet och rättighet att vara sjuk. Jag kan inte heller försvara att regeringen idag bedriver förföljelse av sjuka och alla vi andra som kan drabbas av sjukdom"


Efter valet kommer på denna blogg ett inlägg betitlat "Grattis Sverige!"

Men innan dess är det nog ishockey som är på tapeten.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

7 kommentarer:

Fredrik sa...

För sverige, emot Reinfeldt!

Anonym sa...

Tack Knapsu.

/Meikäläinen

Bert sa...

Fixat!

Anonym sa...

Tack Knapsu för ditt engagemang.

http://www.youtube.com/watch?v=8Mz2_6fOzJ4&feature=related

Fredrik sa...

Heja Löven! 8)

Knapsu sa...

Tack, tack ska ni ha och tack själv för ert engagemang!

Och Fredrik: Björklöven ÄR skyhöga favoriter även i mina ögon.

Fredrik sa...

Favoriter må b-löven vara. Men sport är sport. 8)

Nu röstar vi rätt. Rött. 8)