tisdag, september 28, 2010

(Mo)bildbloggning

Om man inte har inspiration till att plita ner något annat, så kan man ju helt enkelt bara ta de senaste bilderna tagna med mobilen och sätta lite text till.

Sålunda:
Mirre på äventyr. Vad jag inte begriper är hur han tagit sig upp på taket.

Trångt om saligheten vid bytet av omrörare i barrmassatornet. Krävdes nog en del rattande för att ta sig in och ut utan mankemang.

Total blackout i instrumenteringen häromdan, lampor som inte skulle lysa lyste och samtliga mätare döda.Det var ju som grädde på moset när man hoppade in i bilen för att åka hem efter alla "komm.fel med tesselator" på jobbet. Åtgärden var också densamma. Omstart.

"Böjdiameter, mjuka lyft, belastningstabeller och WLL" bara för att skiftschemat visar ledigt så behöver det inte innebära att man verkligen är ledig.

Skogsindustrin har alltid varit i framkant av den tekniska utvecklingen.


En titt i senaste lönebeskedet gav vid handen att löneökningen för 2010 blev 285 kronor mer i månaden. Med inflationen och alla prisökningar så blev det väl en reallönesänkning, så nog är moderaternas lönesänkarpolitik framgångsrik alltid.

Efter förra avtalsrörelsen som var den tuffaste på många år, där arbetsgivarna radiostyrda från Svenskt Näringsliv inte ville förhandla utan bara diktera villkoren, så undrar man ju hur nästa avtalsrörelse kommer att bli? Med borgarna vid makten för ytterligare en mandatperiod så har nog tuppkammen vuxit ordentligt på Urban Bäckström och Svenskt Näringsliv.

"Anslagstavlan endast för företagets och fackets information"


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

iZac sa...

Då man inte själv är del av någon direkt avtalsrörelse så följer man andra med spänning, hur mycket då ex vis tuppkammen vuxit, som du skriver. :)

En sån där "elektrisk belysning"-lapp har jag sett någonstans, som info, men vet inte var...

Jaja, omstarter av elektronisk utrustning verkar vara en förutsättning för att dessa ska fungera optimalt, inte för att det hjälpte vår satellitbox, men i övrigt brukar det hjälpa. :)

Förvisso fick vi tidigare i bussen ett liknande fel, fast tvärtom, att mätarna fladdrade hit och dit mm , men då var det batteriet som kajkat...

Anonym sa...

ajdå, "komm.fel med tesselator"
http://www.newcon.se/sv_tess.html

/frazze

Knapsu sa...

iZac: Digitalbox för TV är ju ett bra exempel på något som ofta brukar hänga sig och kräva omstart.

Frazze: Jodå, dit har jag hittat.